«Έχουν συμφωνήσει Τσέλσι και Ιγκουαΐν»

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει δεχθεί την πρόταση της Τσέλσι.

Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Τσέλσι όπως είναι γνωστό αρκετό καιρό θέλει να φέρει στο Λονδίνο τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει σήμερα πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει πει το «ναι» στην Λονδρέζικη ομάδα και δεν αποκλείεται να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας σήμερα μάλιστα.

Συν τις άλλοις, ο Ιγκουαΐν αναμένεται να έχει προπονητή ξανά τον Μαουρίτσιο Σάρι. Οι δυο τους ήταν στην Νάπολι όταν ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του σκοράροντας 37 τέρματα!

Η «Marca» εξηγεί επίσης πως η Τσέλσι θα πληρώσει 36 εκατ. στην Γιουβέντους για να τον αγοράσει επειδή ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει δοθεί δανεικός στην Μίλαν. Ο μισθός του Αργεντινού θα αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλβάρο Μοράτα ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ λόγω τραυματισμού όπως έγινε γνωστό, θα αποτελέσει παρελθόν από τους «Μπλε». Ο Ζιρού επέστρεψε στην αγωνιστική δραστηριότητα άρα ο Ισπανός δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σεβίλλη για την μετακίνηση του Μοράτα με τις περισσότερες πιθανότητες να μιλούν για δανεισμό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα