Αντιδράσεις οπαδών της Νότιγχαμ για τον Στιλ

Οι φίλοι της Νότιγχαμ δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την είδηση ότι ο 34χρονος πορτιέρε ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λουκ Στιλ προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους φίλους της αγγλικής ομάδας δεν άρεσε καθόλου η είδηση πως ο 34χρονος πορτιέρε ενδέχεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά.

Ο ίδιος μπορεί να διέψευσε τις πληροφορίες, όμως, στην Αγγλία επιμένουν πως υπάρχει θέμα με τον Άγγλο γκολκίπερ. Την ίδια ώρα το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί και τους οπαδούς της Νότιγχαμ.

Ο Στιλ είχε εντυπωσιακή απόδοση στο ματς Κυπέλλου με την Τσέλσι με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Φράμπρεγκας. Ο κόσμος της Νότιγχαμ τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα ζητάει να μην αποχωρήσει από την ομάδα.

Πολλοί είναι εκείνοι που απάντησαν και στο tweet του ποδοσφαιριστή με το οποίο διέψευδε τις πληροφορίες για μεταγραφή του στην Ελλάδα. Ο κόσμος της Νότιγχαμ ανακουφίστηκε με την διάψευση του παίκτη και ζητούσε από τον Καράνκα να τον βάλει να παίξει βασικός στο παιχνίδι με τη Ρέντινγκ το ερχόμενο σαββατοκύριακ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα