Αποχή αποφάσισαν οι απλήρωτοι παίκτες της Μπόλτον!

Δεν θα κατέβουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας τις επόμενες δύο ημέρες, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την ασυνεπή διοίκηση.

Δυναμικά αποφάσισαν να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές της Μπόλτον, οι οποίοι βλέπουν τις ημέρες να περνούν και να εντείνεται το οικονομικό πρόβλημα του αγγλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα γνωστοποίησαν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις για τις επόμενες 48 ώρες, δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τα χρήματα που τους οφείλονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένουν απλήρωτοι για δεύτερο σερί μήνα και επέλεξαν αυτόν τον τρόπο αντίδρασης για να φανερώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την ασυνέπεια της διοίκησης απέναντί τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπόλτον, που συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ, Κεν Άντερσον, είχε δηλώσει ότι η ιδιοκτησία της ομάδας ήταν θέμα ελάχιστων ημερών να αλλάξει χέρια, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αυξάνοντας την αβεβαιότητα των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως έγινε εξάλλου γνωστό, η Μπόλτον έχει μεταξύ άλλων χρέη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ προς την εφορία και τρίτους. Αν αυτό το ποσό δεν κατατεθεί εγκαίρως, θα επιβληθεί βαριά «καμπάνα» στον σύλλογο, ενώ δεν αποκλείεται και υποβιβασμός των Γουόντερερς στην τρίτη κατηγορία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα