Ο Μάρκο Σίλβα ρεζίλεψε (4-0) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (highlights)

H Έβερτον του Μάρκο Σίλβα συνέτριψε 4-0 την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ».

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη συντριβή 4-0 στο Λίβερπουλ από την Έβερτον του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα στο πιο εφιαλτικό απόγευμα από τη μέρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε προπονητής της.

Με αχίλλειο πτέρνα της την άμυνα η οποία έχει δεχθεί 48 γκολ, τα περισσότερα από τη σεζόν 1989-90 (!), η Γιουνάιτεντ βλέπει το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου να απομακρύνεται.

H Έβερτον κυριάρχησε από την αρχή και προηγήθηκε στο ημίχρονο από γκολ των Ριτσάρλισον (13΄), Σίγκουρντσον (28΄). Στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε άλλα δυο γκολ με τους Ντιν (56΄) και Γουόλκοτ (64΄) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ που ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε να χάσει σε πέντε συνεχόμενα ματς μακριά από την έδρα της από το 1981! Προπονητής τότε ήταν ο Ντέιβ Σέξτον...

ΕΒΕΡΤΟΝ (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ζουμά, Ντιν (85' Τζαγκιέλκα), Γκέιγ (76' ΜακΚάρθι)(, Σνεϊντερλέν, Ρισάρλιζον (51' λ.τρ Γουόλκοτ), Σίγκουρντσον, Μπερνάρντ, Κάλβερτ-Λιούις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκερ): Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Τζόουνς (46' Γιάνγκ), Ντάλοτ, Πογκμπά, Μάτιτς, Φρεντ (46' ΜακΤόμινεϊ), Λουκακού, Ράσφορντ (77' Αντρέας Περέιρα), Μαρσιάλ.

Δείτε τα highligts του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα