Γιατί ο Σόλσκιερ πήγε τους παίκτες της Μάντσεστερ στο παλιό προπονητήριο!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε αντί του Κάρινγκτον οι  παίκτες του να κάνουν χαλάρωμα στο Κλιφ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από την πρώτη ομάδα, από το 2002...

Το τελευταίο, πρωινό,... ξεμούδιασμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από το ντέρμπι με την Σίτι - το οποίο θα κρίνει πολλά αναφορικά με την έκβαση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ - διεξήχθη όχι στις εγκαταστάσεις του Κάρινγκτον, κατά τα ειωθότα, αλλά εκεί που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προπονείτο με τους τότε συμπαίκτες του!

Ο Νορβηγός επιβίβασε τους παίκτες του σε πούλμαν και από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και τους πήγε στα παλιά του... λημέρια, στο Κλιφ, το προπονητήριο όπου φιλοξενούσε τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2002, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκρινε ότι δεν πληροί πλέον τα απαιτούμενα στάνταρ κι έγινε η «μετακόμιση».

Ωστόσο οι εγκαταστάσεις στο Κλιφ δεν εγκαταλείφθηκαν και χρησιμοποιούνται, ακόμη, από τον σύλλογο.

Έτσι ο Σκανδιναβός που το περασμένο Σάββατο, παραμονή του αγώνα με την Έβερτον - θέλοντας να ...τσιγκλήσει τον εγωισμό των παικτών του - είχε πει ότι χρειάζονται «τεστ πραγματικότητας», βλέποντας ότι δεν έπιασε (σ. 4-0 επικράτησαν τα «ζαχαρωτά») τους υπέβαλλε, κατά κάποιον τρόπο σε ένα δείχνοντας τους μέρος της ιστορίας της ομάδας που αγωνίζονται!

Οι «κακές γλώσσες», πάντως, λένε ότι ίσως ο Σόλσκιερ ήθελε να θυμίσει και τις εποχές που η Γιουνάιτεντ κέρδιζε την συμπολίτισσα, αφού τα τελευταία 7 χρόνια στις εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις μια νίκη...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα