Λουκάκου: Όνειρο το να παίξω στην Ιταλία!

 

Ο Βέλγος, διεθνής, σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρεται να είναι «υπ' ατμόν», έστειλε το... μήνυμα σ' υποψήφιους «μνηστήρες» από τη γειτονική χώρα

Το μάτι... έκλεισε σε υποψήφιους εργοδότες του απο την Ιταλία ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο, διεθνής, Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται ως υποψήφιος προς αποχώρηση από τους «κόκκινους διαβόλους» το προσεχές καλοκαίρι - αφού δεν σκοράρει από τις 6 Μαρτίου κι έχει χάσει την θέση του βασικού - κάτι που προφανώς γνωρίζει και κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο «Sky Sport» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επόμενη χρονιά να τον βρει αγωνιζόμενο στο Καμπιονάτο.

Άλλωστε εκεί παίζει (σ. Λάτσιο) κι ο αδερφός του Ζορντάν Λουκάκου, εδώ και τρία χρόνια.

«Το να παίξω στην Ιταλία θα ήταν ένα όνειρο για μένα. Γνωρίζω ήδη κάποιες λέξεις στα ιταλικά χάρη στον αδερφό μου» δήλωσε ο 26χρονος στράικερ, πριν προσθέσει: «Προς το παρόν επικεντρώνομαι στο παρόν που είναι η Γιουνάιτεντ».

Το «φλερτ» με την Γιουβέντους

Ωστόσο στην Ιταλία μιλούν για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για εκείνον, υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Οκτώβρη ο παίκτης είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τη "Γηραιά Κυρία" («έχει ένα εξαιρετικό πρότζεκτ») αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο («είναι ο καλύτερος»).


Άλλωστε Λουκάκου και Γιουβέντους έφτασαν κοντά το 2014, όταν εκείνος είχε προτιμήσει την Έβερτον από τους «μπιανκονέρι».

Για εκείνη την εποχή και την επιλογή του ο θηριώδης σέντερ φορ είπε: «Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε. Κάτι δεν με έπειθε. Την επομένη ο Κόντε έφυγε από τη Γιουβέντους και σκέφτηκα ότι ευτυχώς που δεν πήγα. Παρότι θεωρώ τον Αλέγκρι μεγάλο προπονητή προτίμησα την Έβερτον...»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα