«Συμφώνησαν Ρεάλ και Έρικσεν»

Δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών και σημειώνει ότι απομένει το "deal" των «μερένχες» με την Τότεναμ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πραγματοποιεί ακόμα μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ, μετρώντας 9 γκολ και 17 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται σοβαρά για να τον αποκτήσει και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "AS", οι Μαδριλένοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Δανό εξτρέμ και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την Τότεναμ, με την οποία οι Μαδριλένοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις.

Η πρώτη κρούση για το 27χρονο άσο είχε γίνει στα τέλη του 2018, με τους «σπερς» να αξιώνουν τότε περίπου 250 εκατ. ευρώ, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Πλέον ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, ζητώντας 150 εκατ. ευρώ, οι «μερένχες» ωστόσο ελπίζουν ότι θα μειώσουν και άλλο τις απαιτήσεις του.

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Έρικσεν ολοκληρώνεται το 2020, αφού έχει αρνηθεί τις προτάσεις για ανανέωση. Την ίδια στιγμή η Τότεναμ έχει ανάγκη από ρευστό, αφού το νέο της γήπεδο - στολίδι κόστισε περίπου 1 δισ. ευρώ!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα