Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα «διώχνουν» τον Βαλβέρδε!

Εξαιρετικά αμφίβολο θα πρέπει να θεωρείται πλέον το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Οι οπαδοί ζητούν την άμεση απόλυση του, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την απομάκρυνση και του Μπαρτομέου. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διανύει ίσως την χειρότερη περίοδο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και αυτό γιατί η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία στο Champions League, χτύπησε μεγαλύτερο καμπανάκι από την περσινή.

Για την ακρίβεια χτύπησε καμπάνα! Βλέπετε δεν μιλάμε για απλούς αποκλεισμούς, αλλά για ανατροπές στις οποίες η Μπάρτσα είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 3 γκολ διαφορά (4-1, 3-0 με Ρόμα και 3-0, 4-0 με Λίβερπουλ), όπως είναι λογικό στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» επικρατεί τεράστιος προβληματισμός σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Οι οπαδοί δεν θέλουν τον Βαλβέρδε!

Τα πρώτα αρνητικά σχόλια είχαν έρθει πολύ νωρίς όταν η ομάδα δεν έπαιζε το αναμενόμενο και ελκυστικό σε όλους ποδόσφαιρο. Πλέον η κατάσταση ειδικά στα Social Media έχει ξεφύγει εντελώς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Βάσκος σκέφτεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών και επίσης έρχονται εκλογές στο Δ.Σ. της Μπαρτσελόνα.

Ο Λαπόρτα είναι έτοιμος να ξαναβάλει υποψηφιότητα και πέραν του Βαλβέρδε αμφίβολο είναι και το μέλλον του Μπαρτομέου. Όπως και να έχει η ομάδα της Καταλωνίας καλείται να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες και ο κόσμος ζητάει πολλές αλλαγές ενόψει νέας σεζόν.

Δείτε τι επικρατεί σε κάθε ποστάρισμα του επίσημου λογαριασμού της Μπαρτσελόνα στο Facebook:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα