Γιουβέντους: Συνάντηση Ανιέλι με Αλέγκρι για νέο συμβόλαιο

Πέντε παίκτες και νέο συμβόλαιο ζητά ο 51χρονος προπονητής από τον πρόεδρο της «Γηραιάς Κυρίας»

Νέα συνάντηση είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι με τον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφορικά με το μέλλον του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ιταλίας.

Οι δύο άντρες, που είχαν συναντηθεί και χθες το βράδυ, έθεσαν όλα τα θέματα επί τάπητος προκειμένου να παρθεί μία απόφαση για το αν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ή αν η «Γηραιά Κυρία» θα κινηθεί για την πρόσληψη ενός νέου τεχνικού ενόψει της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο 51χρονος προπονητής φέρεται να ζήτησε από τον ισχυρό άντρα των «μπιανκονέρι» πέντε νέους ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ όσον αφορά τον ίδιο, εμφανίζεται να αξίωσε νέο συμβόλαιο.

Η υπάρχουσα συνεργασία του Αλέγκρι με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και μένει να φανεί αν ο αποκλεισμός της «Γηραιάς Κυρίας» από τον Άγιαξ στο εφετινό Champions League θα κοστίσει τελικά και τη θέση του 51χρονου στον πάγκο των πρωταθλητών ή θα παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στο πόστο του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα