Το κλάμα του Ριμπερί και η αποθέωση της Ντόρτμουντ (vids)

Ο Γάλλος ξέσπασε σε λυγμούς στο αντίο της Μπάγερν, ενώ οι οπαδοί της Μπορούσια αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές.

Έπεσε η αυλαία στην Bundesliga και η τελευταία μέρα της πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. Ο Άριεν Ρόμπεν και ο Φρανκ Ριμπερί κατέκτησαν ακόμα ένα πρωτάθλημα τη Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, όμως, ολοκληρώθηκε και η καριέρα τους στο σύλλογο της Βαυαρίας. Ο Φρανκ Ριμπερί μετά από δώδεκα χρόνια στο Μόναχο αποχαιρέτισε τους οπαδούς. Μετά το τέλος του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Γάλλος έβγαλε αποχαιρετιστήριο λόγο και μάλιστα δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ο Φρανκ Ριμπερί είχε σκοράρει και μάλιστα είχε πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος επίσης στο τελευταίο του παιχνίδι σκόραρε με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ έχασε το πρωτάθλημα, αλλά στο τελευταίο ματς της σεζόν αντιμετώπισε εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ. Νίκησε 2-0, αλλά οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν όλα τα λεφτά. Ο κόσμος της Μπορούσια αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές για την πορεία τους τη φετινή σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα