Στοιχηματική εταιρία «βλέπει» τον Τουρέ στην Άντερλεχτ (pic)

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, μία στοιχηματική εταιρία στην Αγγλία δίνει σε αρκετά χαμηλή απόδοση την ένταξη του Γιάγια Τουρέ στην Άντερλεχτ.

Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίνσεντ Κομπανί ως παίκτη-προπονητή, ενώ ο Βέλγος πήρε μαζί του για βοηθό τον προπονητή των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, Σάιμον Ντέιβις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής «Voetbalprimeur», υποψίες κινεί η βρετανική στοιχηματική εταιρία «The Sportsman Bet», για μετακίνηση του Γιάγια Τουρέ στην Άντερλεχτ, η οποία δίνει απόδοση 2.00 για να τον αποκτήσει ως ποδοσφαιριστή.


Δείτε την ανάρτηση:

Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε γίνει γνωστό μέσω του μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ πως ο Τουρέ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τα λεγόμενα του Ουκρανού, ενώ δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν πως ομάδες από το MLS και η Κινγκντάο, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κίνας, εξετάζουν τη περίπτωσή του.

Ο Κομπανί υπήρξε συμπαίκτης του Τουρέ στην Μάντσεστερ Σίτι για μία οχταετία (2010-18), ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Βέλγιο με την φανέλα της Μπέβερεν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα