«Κοπάνα» ο Ραμί, τιμωρία ενόψει από Μαρσέιγ!

Ο πρώην «καλός» της Πάμελα Άντερσον δεν παρουσιάστηκε στην «πρώτη» της Γαλλικής ομάδας, που αναμένεται να του επιβάλλει βαριά «καμπάνα».

Αδύνατον να ηρεμήσει ο Αντίλ Ραμί... Ο 33χρονος, διεθνής, Γάλλος αμυντικός, λίγες ημέρες μετά το φινάλε του πολυθρύλητου δεσμού του με την Πάμελα Άντερσον, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά για λόγους που άπτονται των επαγγελματικών του καθηκόντων κι όχι για τα αισθηματικά του.

Ο κάτοχος του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν παρουσίαστηκε, ως όφειλε, στην, χθεσινή, πρώτη προπόνηση της Ολιμπίκ Μαρσέιγ κι αφού ήταν «αδικαιολογήτως απών», για τον νέο τεχνικό Αντρέ Βίλας Μπόας, οι «Φωκαείς» αποφάσισαν να ανοίξουν το χορό των τιμωριών, από τον έμπειρο στόπερ, προκειμένου να γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους παίκτες ότι η ανοχή σε πειθαρχικά παραπτώματα θα είναι μηδενική την τρέχουσα σεζόν.

«Η απόφαση είναι πρωταρχικής σημασίας, σε σχέση με τα προσωπικά προβλήματα των παικτών» περιορίστηκε ν' ανακοινώσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού του Γαλλικού Νότου αφού δεν θέλησε, σε πρώτη φάση, να ρίξει «άλλο λάδι στη φωτιά» της υπόθεσης.

Μάλιστα οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι επίκειται τις προσεχείς ημέρες μια συνάντηση του Ραμί με τους ιθύνοντες της διοίκησης προκειμένου να πληροφορηθούν, «από πρώτο χέρι» τον λόγο του... σκασιαρχείου του παίκτη, αλλά κι εν γένει το τι συμβαίνει μ' εκείνον.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα