«Όχι» του Μουρίνιο σε «χρυσή» πρόταση από Κίνα

Ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε αρνητικά σε προσφορά της Γκουανζού, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους

Στο «κενό» έπεσε η προσπάθεια της Γκουανζού να εντάξει στην τεχνική της ηγεσία τον Ζοσέ Μουρίνιο. Παρά την «χρυσή» πρόταση που του κατέθεσε για να τον προσλάβει στον πάγκο της, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε αρνητικά επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η πρόταση του κινέζικου συλλόγου προς τον 56χρονο ήταν καλύτερη σε σύγκριση με τα 15 εκατομμύρια βρετανικές λίρες με τα οποία αμειβόταν ο Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να μετακομίσει αυτήν την στιγμή με την οικογένειά του στην Κίνα και ως εκ τούτου απάντησε αρνητικά.

Επιπρόσθετα, όπως υπογραμμίζει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», στις προθέσεις του Μουρίνιο δεν είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας εθνικής ομάδας, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κίνας.

Αντίθετα, επιθυμία του είναι να περιμένει την κατάλληλη πρόταση από έναν σύλλογο προτού επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβρη λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων των «κόκκινων διαβόλων» και έκτοτε συνεχίζει να αναζητά τον νέο «σταθμό» της προπονητικής του καριέρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα