Mεδέλ: Δεν κάναμε τίποτα με τον... Μέσι!

Ο αρχηγός της Εθνικής Χιλής αφού πρώτα καβγάδισε με τον ομόλογο του της Αργεντινής, μετά εμφανίστηκε να... συμφωνεί μαζί του!

Παρότι επέδειξε συμπεριφορά «ταύρου εν υαλοπωλείω» - κυνηγώντας τον διαιτητή σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, διαμαρτυρόμενος κι υποβάλλοντας τον σε απίστευτο ποδοσφαιρικό μπούλινγκ - κι αφού κατάφερε να πάρει τη 2η κόκκινη του Μέσι στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την, άκρως επιθετική του, συμπεριφορά, ο Γκάρι Μεδέλ στο «τρίτο ημίχρονο» του, επεισοδιακού, αγώνα για την 3η θέση του 46ου Κόπα Αμέρικα, είχε εντελώς διαφορετική στάση!

Μάλιστα, ο 32χρονος αρχηγός της Εθνικής Χιλής - περιώνυμος, εδώ και χρόνια, για το πόσο θερμόαιμος είναι - εμφανίστηκε να συμφωνεί με τον ομόλογο του της Εθνικής Αργεντινής με τον οποίο μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια... Ωστόσο τα σπρωξίματα, οι ...κεφαλιές κι η «κοκορομαχία» πήγε... σύννεφο!

Ο σέντερ μπακ της Μπεσίκτας είπε για την επίμαχη φάση που στιγμάτισε τη διοργάνωση: «Συμφωνώ με τον Μέσι, πίστευα ότι δεν θα μας έβγαζε ούτε κίτρινη κάρτα. Είχαμε μερικά σπρωξίματα κι αυτό ήταν όλο, δεν κάναμε τίποτα... Νομίζω ότι ο διαιτητής έπρεπε να χειριστεί πολύ καλύτερα την κατάσταση και δεν το έκανε...».

Για αυτοκριτική, ούτε λόγος να γίνεται από τον... αμετανόητο Χιλιάνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα