Διαψεύδει για Οζίλ η Φενέρμπαχτσε

Ο τουρκικός σύλλογος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ

Μία απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ από την Άρσεναλ έδωσε η Φενέρμπαχτσε.

Ο τουρκικός σύλλογος με επίσημη ανακοίνωσή του διέψευσε το σχετικό θέμα και ξεκαθάρισε πως δεν έχει στο στόχαστρό του τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

«Μετά τα τελευταία ρεπορτάζ, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Ο Οζίλ αντιπροσωπεύει επιτυχώς την χώρα μας, αλλά η Φενέρ δεν σκέφτεται τη μεταγραφή του παίκτη και δεν είναι εφικτό οικονομικά και από τις δυο ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η «Φενέρ».

Το συμβόλαιο του Μεσούτ Οζίλ με τους λονδρέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος αγωνίστηκε σε 35 αναμετρήσεις της Άρσεναλ και πέτυχε έξι γκολ, ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας συνεχίζει να παραμένει αμφίβολο ενόψει της νέας περιόδου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα