Τρέλα με τον Μανωλά στη Νάπολι (vids)

Από το βράδυ του Σαββάτου οι φίλοι της Νάπολι δεν έχουν σταματήσει να αποθεώνουν τον Κώστα Μανωλά, ενώ με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον 28χρονο αμυντικό ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κώστας Μανωλάς ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στη Νάπολι, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα λαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο 28χρονος αμυντικός δέχθηκε θερμή υποδοχή όταν έφτασε χτες (13/7) το βράδυ στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα, με τους οπαδούς της Νάπολι να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Ο ίδιος ενθουσιασμός επικράτησε και στην σημερινή πρωινή προπόνηση, όπου βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί που τον χειροκρότησαν και τον αποθέωσαν.

Για την μεταγραφή του Μανωλά μίλησε φυσικά και ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας «Αυτό που μου αρέσει στον Μανωλά είναι η φυσική του δύναμη, η ταχύτητα και το γεγονός πως είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός. Με τον Κουλιμπαλί θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην άμυνα αλλά θα πρέπει να συγχρονιστούν επειδή δεν θα είναι στο πλευρό τους ένας καθηγητής όπως ο Αλμπιόλ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα