Από τη Γιουβέντους στην Μπενφίκα ο Περίν, ανταγωνιστής του Βλαχοδήμου

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα πλαισιώσουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τον Ιταλό, διεθνή, γκολκίπερ που αποχώρησε από τη «γηραιά κυρία», μετά την επιστροφή του Μπουφόν.

Την ώρα που στο Τορίνο όλα περιστρέφονται γύρω από την έλευση του Ματέις Ντε Λιχτ, από το δυναμικό της Γιουβέντους αποχωρεί ο... συνονόματος του Ολλανδού, διεθνούς, αμυντικού, Ματία Περίν.

O 26χρονος, Ιταλός, διεθνής, γκολκίπερ αφήνει την ομάδα του Πιεμόντε για να ενταχθεί στην Μπενφίκα.

Σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη η άφιξη του στη Λισσαβώνα κι αύριο τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν υπογράψει με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για τα επόμενα 5 χρόνια αντί 3 εκ. ευρώ, ετησίως.

Aυτή η εξέλιξη υπαγορεύθηκε από την έλευση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, η οποία ουσιαστικά «κλείνει» την προοπτική της 11αδας για τον Ιταλό κίπερ, που, πριν έναν χρόνο, είχε αποκτηθεί από την Τζένοα, αλλά πέρασε την περσινή σεζόν στην «σκιά» του Στσέζνι.

Αντίθετα στην Μπενφίκα - η οποία επικράτησε στο μεταγραφικό μπρα ντε φερ της Πόρτο που επίσης έδειξε ενδιαφέρον - πήρε τις διαβεβαίωσεις ότι δεν είναι εκ των προτέρων δεύτερος πίσω από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Σε πρώτη φάση πάντως θα πρέπει να αναρρώσει κάτι που αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Οκτώβρη (αρχές Νοέμβρη), αφού προέρχεται από τραυματισμό στον ώμο.

Παρά ταύτα η Μπενφίκα έδωσε 15 εκ. ευρώ στην Γιούβε, αλλά και τον 18χρονο δεξί μπακ Ζοάο Φερέιρα, που θα παίξει στην ομάδα Νέων της.
Την ίδια στιγμή η έλευση Περίν στους Λουζιτανούς οδηγεί στην «πόρτα της εξόδου» τον 20χρονο Βέλγο γκολκίπερ Μίλε Σβίλαρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα