Μπαρτομέου: «Προετοιμάζουμε τη μετά-Μέσι εποχή»

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα τόνισε πως στο club ήδη σχεδιάζουν τα πλάνα τους για τη στιγμή που ο «κοντός» βάλει τέλος στην καριέρα του. 

Τα 32 «πάτησε» ο Λιονέλ Μέσι όσο και αυτό στεναχωρεί τους θαυμαστές του και γενικότερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Η στιγμή που ο «κοντός» θα πει το μεγάλο αντίο ολοένα και πλησιάζει.

Αυτό το ξέρουν και στην Μπαρτσελόνα και όπως εξήγησε εύλογα ο πρόεδρός της, στην Καταλονία έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα μελλοντικά πλάνα του, για όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει άλλο την καριέρα του γενικά ή στην ομάδα της καρδιάς του πιο συγκεκριμένα.

«Η υποχρέωσή μας ως διοίκηση της Μπαρτσελόνα, είναι να εργαστούμε και να προετοιμάσουμε την μετά-Μέσι εποχή. Το σκεφτόμαστε ήδη και γι' αυτό φέρνουμε και σταδιακά νέους παίκτες», είπε ο Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος πάντως αναφέρθηκε και στο άμεσο μέλλον του Μέσι στους «Μπλαουγκράνα»: «Βέβαια, ελπίζω να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα και σκοπεύουμε να του δώσουμε νέο συμβόλαιο για όσο θέλει εκείνος».

Το υπάρχον συμβόλαιο του Μέσι λήγει το 2021, αλλά η Μπαρτσελόνα εργάζεται πάνω στη νέα πρόταση που αναμένεται να του κάνει αρκετά νωρίτερα από την ολοκλήρωση της μεταξύ τους συμφωνίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα