Συμφωνία Γιουβέντους με Τότεναμ για Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους αποδέχτηκε πρόταση της Τότεναμ ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα. Θετικός ο Αργεντινός λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον πάγκο των "σπιρουνιών"

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» ήρθαν σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού στον σύλλογο του Λονδίνου.

Πρόσφατα ο διεθνής άσος βρέθηκε μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο ανταλλαγής με τον Ρομέλου Λουκάκου. Εκ του αποτελέσματος, όμως, η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε, μιας και ο ίδιος δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» και τους «κόκκινους διαβόλους».

Πλέον, ο Ντιμπάλα θα μεταβεί στην Αγγλία μαζί με τον ατζέντη για να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Τότεναμ, ενώ σε αντίθεση με όσα έγιναν με την Γιουνάιτεντ ο ποδοσφαιριστής τώρα παρουσιάζεται θετικός να αγωνιστεί στα «σπιρούνια» εξαιτίας της παρουσίας του συμπατριώτη του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον πάγκο των λονδρέζων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η καλοκαιρινής μεταγραφική περίοδος για τις αγγλικές ομάδες ολοκληρώνεται την Πέμπτη (08/08), ενώ σημειώνεται επίσης πως δημοσιεύματα θέλουν την Τότεναμ να κοιτάζει και την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα