Πικέ σε Νέιμαρ: Βγες να μιλήσεις!

Ο Ζεράρ Πικέ αφού παραδέχθηκε ότι θα ήθελε ξανά στην Μπαρτσελόνα τον Νέιμαρ τον κάλεσε να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του 

Πριν δύο καλοκαίρια ο Ζεράρ Πικέ αναρτούσε φωτογραφία του με τον Νέιμαρ με λεζάντα «Μένει». Ήταν η απάντηση στην ερώτηση του ...1.000.000 δολαρίων εκείνη την περίοδο αν μένει στην Μπαρτσελόνα, ή πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βραζιλιάνος.

Λίγες μέρες αργότερα ο Καταλανός αποδείχθηκε ότι έσφαλε (στην εκτίμηση ή την πληροφόρηση του), αφού ο «Νέι» ανακοίνωθηκε από τους Παριζιάνους με ρεκόρ μεταγραφής όλων των εποχών (222 εκ. ευρώ.)

Το τρέχον καλοκαίρι το «σκηνικό» είναι παρόμοιο, αλλά ο Νέιμαρ φέρεται να θέλει να κάνει την αντίστροφη διαδρομή από το Παρίσι για τη Βαρκελώνη.

Ο Ίβηρας άσος, από το Μαϊάμι, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού με τη Νάπολι, παραδέχθηκε ότι θα τον ήθελε ξανά για συμπαίκτη του, αλλά δεν προέβη σε προβλέψεις πετώντας του το ...μπαλάκι και καλώντας τον να βγει και να τοποθετηθεί δημόσια για το μέλλον του: «Φυσικά του μιλάω, αλλά αυτός είναι που πρέπει να βγει και να μιλήσει. Είναι ένας σταρ εντός κι εκτός γηπέδων. Ελπίζουμε ότι κάτι θα συμβεί. Είναι σπουδαίος παίκτης, που γνωρίζει τα αποδυτήρια, την πόλη και το σύλλογο. Είμαι πεπεισμένος πως υπάρχουν πολλοί που θα ήταν χαρούμενοι με την προσθήκη του. Ξέρετε ήδη τις σχέσεις μου με τον «Νέι» και θα ήμασταν χαρούμενοι με το να τον έχουμε εδώ αλλά παίζει για την Παρί κι η γνώμη μου δεν αλλάζει τίποτα».

«Καρφιά» κατά Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης

Στην ίδια συνέντευξη ο Πικέ εκθείασε τους «παρτενοπέι», λέγοντας ότι «το ποδόσφαιρο τους μοιάζει με εκείνο της Μπαρτσελόνα», ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει την... μπηχτή του στην Γιουβέντους σημειώνοντας ότι οι Ναπολετάνοι «παίζουν καλύτερα» από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ως «καρφί» θα μπορούσε να θεωρηθεί κι η ρήση του ότι η Μπαρτσελόνα, αντίθετα με άλλες ομάδες δεν... πετάει τρόπαια, για να στοχέυσει στο Champions League: «Θα μπορούσαμε να μην δώσουμε βάση στο πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο και να επικεντρωθούμε στο Champions League, όπως κάνουν κάποιες ομάδες, αλλά δεν μας αρέσει η ρώσικη ρουλέτα. Χτίζουμε μια βάση για να κατακτήσουμε τον τίτλο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο εκ των αρχηγών της Μπάρτσα μίλησε και για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα εκτιμώντας: «Περισσότερη πίεση από τη δική μας δεν έχει καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε το τρεμπλ, είναι σαν να είχαμε μια κακή σεζόν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα