Νοκ άουτ ο Σανέ για 6 μήνες λόγω χιαστού!

Πάνω από τη μισή σεζόν θα χάσει ο Λιρόι Σανέ, μετά τη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο που υπέστη στο Κομιούνιτι Σιλντ, κόντρα στη Λίβερπουλ, την περασμένη Κυριακή κι η επικείμενη μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν Μονάχου είναι στον...αέρα! 

Οι φόβοι των ιθυνόντων και των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και της... Μπάγερν Μονάχου, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού έγινε γνωστό, μέσω «Bild» και «Kicker», το μέγεθος τραυματισμού του Λιρόι Σανέ.

Ο 23χρονος, διεθνής, Γερμανός, εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γονάτο κατά τη διάρκεια του Κομιούνιτι Σιλντ, την περασμένη Κυριακή, κόντρα στην Λίβερπουλ με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας του να υπολογίζεται στους 6 μήνες.
Ήτοι κάτι περισσότερο από το μισό της σεζόν...

Γεγονός που δεν προκαλεί πονοκεφάλους μόνο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, για το πως θ' αντικατασταθεί, αλλά και στους ανθρώπους της... Μπάγερν Μονάχου, αφού οι πληροφορίες ήθελαν τους νταμπλούχους Γερμανίας έτοιμους να καταθέσουν 9ψηφία πρόταση (σ. κάποιοι μιλούσαν για 110 εκ. ευρώ και 5ετες συμβόλαιο!) στους «πολίτες» για να τον επαναπατρίσουν καθιστώντας τον, την ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πλέον το αν θα κινηθούν οι Βαυαροί για τον Σανέ είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού ακόμη κι αν το κάνουν αποκλείεται να είναι με ένα τέτοιο ποσό, από την στιγμή που δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμος, αλλά κι η κατάσταση που θα επιστρέψει...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα