Ο Γκουαρντιόλα σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο με τη Μαν. Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Άρσεναλ με 3-0 στον τελικό του Carabao Cup και ο Πεπ Γκουαρντιόλα πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τους «πολίτες».

Με τον Αγουέρο να σημειώνει το 199ο του γκολ με τη φανέλα των μπλε ύστερα από μεγάλη γκέλα του Μουστάφι η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 18. Στη φάση αυτή ο Βενγκέρ ζήτησε φάουλ αλλά το VAR δικαίωσε τον διαιτητή!

Κι όμως η Άρσεναλ ήταν αυτή που άγγιξε πρώτη το γκολ στο 8΄ με τονΟμπαμεγιάνγκ να κάνει ήρωα τον Μπράβο από κοντά. Οι «κανονιέρηδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά την ψυχρολουσία που δέχθηκαν αλλά έπεσαν πάνω στον βράχο Κομπανί.

Στο 58' έγινε το 2-0 με προβολή του Κομπανί και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη βραδιά για τον Βενγκέρ ο Νταβίντ Σίλβα σημείωσε στο 65΄το 3-0 κι ανάγκασε τους οπαδούς της Άρσεναλ να φύγουν από το Γουέμπλεϊ αρκετή ώρα πριν από το φινάλε του ματς.

Αυτός είναι ο πέμπτος τίτλος της Σίτι στη διοργάνωση. Μόνο η Λίβερπουλ έχει κερδίσει περισσότερους (8) «Είμαι περήφανος για την ομάδα. Το να κερδίζεις στο Γουέμπλεϊ με 3-0 απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο είναι μεγάλο πράγμα» δήλωσε ο Κομπανί.

Δείτε τα highlights του αγώνα εδώ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα