Σκληρή κριτική του Μουρίνιο για τον «κόουτς» Λάμπαρντ

Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Φρανκ Λάμπαρντ μετά την βαριά ήττα (0-4) της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρεμιέρα της Premier League.

Κατακριτέες ήταν οι επιλογές του Φρανκ Λάμπαρντ από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίες άσκησε την κριτική του αμέσως μετά την λήξη της χθεσινής (12/08) αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο «Special One» προέβη σε βαρείς χαρακτηρισμούς μέσω του Sky Sports λόγω της βαριάς ήττας με 4-0, καθώς και για την επιλογή του Φρανκ Λάμπαρντ να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες όπως ο Άμπραχαμ και ο Μάουντ, αντί να εμπιστευθεί τους έμπειρους Καντέ και Ζιρού.

Από την μεριά του ο Άγγλος προπονητής των Λονδρέζων, έμεινε έκπληκτος από την κριτική που του άσκησε ο Πορτογάλος νυν σχολιαστής στο Sky Sports, καθώς δεν την άφησε αναπάντητη:

«Αλήθεια το είπε αυτό; Δεν του άρεσε ο Μάουντ; Δεν μπορώ να βγάλω παίκτες από την ιατρική λίστα για να έρθουν να παίξουν. Ήμασταν καλύτερη ομάδα για περίπου 60 λεπτά, απλά η Γιουνάιτεντ ήταν πιο εύστοχη και αποτελεσματική.

Δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου κι αν στις ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι...».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα