Το μπαμ του καλοκαιριού η Παρί Σεν Ζερμέν με Ικάρντι! (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε αίσθηση λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον Μάουρο Ικάρντι δανεικό από την Ίντερ για τον επόμενο χρόνο.

Τελικά ο Μάουρο Ικάρντι δεν θα είναι και φέτος κάτοικος Μιλάνου. Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε με την Ίντερ για τον Αργεντινό άσο και τον απέκτησε δανεικό για την επόμενη χρονιά. Βέβαια πριν φύγει ο Ικάρντι για τη Γαλλία και την Παρί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι» μέχρι το 2022 (έληγε το 2020) κι αυτό για να μη χαθεί ως ελεύθερος.

Οι Παριζιάνοι δεν πλήρωσαν κάποιο «ενοίκιο» για τον παίκτη. Θα επωμιστούν όμως το συμβόλαιο του το οποίο φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ + άλλα 2 εκατομμύρια σε μπόνους. Τέλος έχουν και οψιόν αγοράς του Ικάρντι για την επόμενη χρονιά η οποία φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν και η Ίντερ ξεφορτώνεται τον 26χρονο επιθετικό αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον ήθελε στην ομάδα, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ισχυροποιεί πάρα πολύ την επιθετική της γραμμή με Νεϊμάρ, Καβάνι, Μπαπέ και φυσικά τον Μάουρο Ικάρντι.

Δείτε το tweet της Παρί για τον Ικάρντι:

Δείτε την επιθετική τετράδα της Παρί:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα