Μκχιταριάν: «Mε τη Ρόμα δεν μιλήσαμε για λεφτά»

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα στη Ρόμα και τόνισε πως δεν ήταν χαρούμενος στο διάστημα της παρουσίας του στην Άρσεναλ

Στην επίσημη παρουσίαση του Χένρικ Μκχιταριάν προχώρησε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τον διεθνή Αρμένιο άσο με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα έχουν και οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Στις δηλώσεις του ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως είχε σταματήσει να νιώθει τη χαρά του παιχνιδιού στο διάστημα της παρουσίας του στους «κανονιέρηδες», ωστόσο, παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του την απόφασή του να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους λονδρέζους το 2018, όταν αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχω ανάγκη να απολαμβάνω το ότι παίζω ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από το μέρος. Στην Αγγλία δεν ένιωθα πια αυτή τη χαρά. Δεν πρόκειται για ένα πισωγύρισμα, καθώς εδώ παίζουνε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ήθελα να αλλάξω αέρα και είναι μια ευκαιρία για μένα», επεσήμανε αρχικά στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των «τζιαλορόσι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δέχθηκα αμέσως με ενθουσιασμό. Δεν μιλήσαμε καν για χρήματα. Γνωρίζω πόσο σημαντικός είναι ο σύλλογος στον οποίο ήρθα και θα βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, όπως επίσης και στη μεσαία γραμμή. Η Ρόμα είναι μία νέα εμπειρία για μένα και θα αγωνίζομαι μέχρι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι συνηθισμένος στην πίεση».

Στο διάστημα της παρουσίας του στον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας ο διεθνής Αρμένιος πραγματοποίησε συνολικά 58 εμφανίσεις και πέτυχε 9 γκολ, ενώ τελευταίο του παιχνίδι με την Άρσεναλ ήταν το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ (2-2) στο «Έμιρεϊτς» για την Πρέμιερ Λιγκ.

Πέραν αυτών, ο Μκχιταριάν αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Τα μηνύματα μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια με έκαναν χαρούμενο, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στη Ρόμα», είπε κλείνοντας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα