Νέο συμβόλαιο της Τορίνο σε Ματσάρι

Ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Καΐρο, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον προπονητή Βάλτερ Ματσάρι για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας

Τις συζητήσεις με τον Βάλτερ Ματσάρι για νέο συμβόλαιο συνεργασίας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Ουρμπάνο Καΐρο.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του 57χρονου τεχνικού, τον οποίο φιλοδοξεί να κρατήσει στον πάγκο για πολλά ακόμα χρόνια.

«Ο Ματσάρι είναι εξαιρετικός προπονητής, που επιμένει πολύ στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να τον ανανεώσουμε», είπε αρχικά ο Καΐρο.

«Πρέπει να πατάμε στο έδαφος. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και η προσθήκη του Βέρντι είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η προπόνηση που κάνει ο Ματσάρι είναι αρκετά διαφορετική, χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσουν οι παίκτες», κατέληξε.

Το συμβόλαιο του Ματσάρι ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενώ την εφετινή αγωνιστική περίοδο η Τορίνο έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Καμπιονάτο και ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α μαζί με τις Γιουβέντους και Ίντερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα