Primera Division: Ο Μπενζεμά το φιλί της ζωής στη Ρεάλ στη Σεβίλλη (αποτελέσματα, highlights)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Μπενζεμά νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Σεβίλλη και την γκρέμισε από την κορυφή. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και τα highlights της 5ης αγωνιστικής στην Primera. 

Ήταν κακό το ματς στη Σεβίλλη αλλά αυτό καθόλου δεν χάλασε τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία με τον συνήθη ύποπτο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε στο 64΄και έφυγε με το τρίποντο.

Με... φόρα από τη νίκη, στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 13 χρόνια, επί της Τραμπζονσπόρ (1-0) την περασμένη Πέμπτη, για το Europa League, η Χετάφε έφτασε και στην παρθενική φετινή επιτυχία της στην Primera Division επικρατώντας 4-2 της Μαγιόρκα.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν 3-0, αλλά η ομάδα από τις Βαλεαρίδες είχε αντίδραση με δύο γκολ του (γνώριμου μας λόγω Εργοτέλη και Παναιτωλικού...) Μπούντιμιρ (70', 77').
Ωστόσο την τελευταία «λέξη» είπε ο «συνήθης ύποπτος» Άνχελ που είχε σκοράρει και την περασμένη Πέμπτη.

Λίγο αργότερα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που προερχόταν από τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Ανοέτα», επικράτησε, στα περίχωρα της Βαρκελώνης, 3-1, της Εσπανιόλ.

Έτσι έπιασε στην κορυφή την Σεβίλλη και τη Γρανάδα που χθες το βράδυ είχε θριαμβεύσει, εντός έδρας, 2-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Αζίζ άνοιξε το σκορ για την Γρανάδα μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ ο Άλβαρο Βαντίγιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σε περίοδο κρίσης η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε άλλους δυο βαθμούς στο «Μετροπολιτάνο» (0-0) κόντρα στη Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αλώβητοι χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπλάνκο.

Με γκολ των Καθόρλα και Οντιβέρος στο τελευταίο 15λεπτο η Βιγιαρεάλ υπέταξε 2-0 τη Βαγιαδολίδ και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 2-0

(1' Αζίζ, 66' πεν Βαντίγιο)

Οσασούνα-Μπέτις 0-0

Βιγιαρεάλ-Βαγιαδολίδ 2-0

(77' Καθόρλα πέναλτι, 89΄ Οντιβέρος)

Λεβάντε-Εϊμπαρ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 0-0

Κυριακή 22/9

Χετάφε-Μαγιόρκα 4-2

(7' αυτ. Μπάμπα, 33' πεν. Μολίνα, 63' Νιόμ, 84' Άνχελ - 70', 77' Μπούντιμιρ)

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ 1-3

(71' αυτ. Σαλδούα - 18', 34' Γουίλιαν Ζοσέ, 75' Ισάκ)

Βαλένθια-Λεγανές 1-1

21' πεν. Παρέχο - 35' Όσκαρ Ροντρίγκεθ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 2-0

(38' πεν. Ραούλ Γκαρθία, 72' Μουνιαΐν)

Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

(64΄Μπενζεμά)

H βαθμολογία


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα