Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα από τον Τσιντουρί στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λέστερ, αλλά απέφυγε τα χειρότερα στον αστράγαλο.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λέστερ ωστόσο συνέχισε το νικηφόρο της σερί αφού επικράτησε της ομάδας του Τζέιμι Βάρντι με σκορ 2-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για την Premier League ωστόσο υπήρξε μεγάλη ανησυχία για ένα μαρκάρισμα του Τσιντουρί πάνω στον άσο των «reds», Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Τσιντουρί συγκεκριμένα τραυμάτισε τον Αιγύπτιο άσο με μαρκάρισμα από πίσω στον αστράγαλο και ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε έξαλλος.

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Σαλάχ τραυματίστηκε άσχημα αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν παρόλο που ο σούπερσταρ της Λίβερπουλ έχει υποστεί διάστρεμμα.

Συγκεκριμένα το διάστρεμμα είναι ελαφρύ ευτυχώς και ο Σαλάχ αυτή τη στιγμή θεωρείται απλά αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20/10. Ο σέντερ φορ της Λίβερπουλ θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ακολουθήσει θεραπεία και να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα