Όταν ο Κάρλος Τέβες είναι «αλλαγή» του Φράνκο Σολδάνο (vid)

O Κάρλος Τέβες αντικατέστησε τον Φράνκο Σολδάνο στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς (2-0).

Ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς έγινε στις 2 Οκτωβρίου στο Μονουμεντάλ, έδρα της Ρίβερ και έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων από γκολ που σημείωσαν οι Μπόρε στο 7΄και Φερνάντες στο 70΄με πέναλτι.

Σε αυτό το ματς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Φράνκο Σολδάνο που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόκα, ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 55΄. Αυτός που πήρε τη θέση του ερχόμενος από τον πάγκο ήταν ο διάσημος Κάρλος Τέβες.

Βγήκε το Νο 9 και μπήκε το Νο 10 (καθότι ο 35χρονος πλέον Τέβες δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του νούμερο). Ωστόσο ούτε αυτός μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της Μπόκα Τζούνιορς που δέχθηκε άλλο ένα γκολ κι έφυγε ηττημένη 2-0.

Η ρεβάνς στο Μπομπονέρα θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/10 και η Μπόκα Τζούνιορς καλείται να κάνει την υπέρβαση για να πάρει αυτή την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε τα highlights του αγώνα...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα