Ζήτησε συγνώμη ο Πετράτσι για το σχόλιο περί ποδοσφαίρου και... χορευτών!

Η ατάκα του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ο 50χρονος Πετράτσι υποχρεώθηκε να αναδιπλωθεί...

Η διαιτησία στο πρόσφατο ματς της Ρόμα με την Κάλιαρι έβγαλε από τα... ρούχα του τον Τζιανλούκα Πετράτσι, ο οποίος μετά το τέλος του ματς έκανε ένα σχόλιο εν θερμώ, το οποίο προκάλεσε «χιονοστιβάδα» αντιδράσεων στην Ιταλία.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Ρώμης ήταν έξαλλος μετά το παιχνίδι για το ακυρωθέν γκολ του Κάλινιτς για επιθετικό φάουλ, το οποίο αν μετρούσε, λογικά θα έδινε τη νίκη στη Ρόμα με 2-1 (ο αγώνας έληξε 1-1), καθώς σημειώθηκε στο 90'.

Ίντερ - Γιουβέντους 1-2: Της έκοψε τον... βήχα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Μέσα στα νεύρα του, λοιπόν, ο Πετράτσι είπε το εξής μετά το φινάλε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για άντρες, δεν είναι για... χορευτές. Δεν πρόκειται για κλασικό χορό!».

Όπως ήταν φυσικό εν έτει 2019, η ατάκα του αθλητικού διευθυντή των τζιαλορόσι ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων κυρίως από γυναίκες, καθώς θεωρήθηκε σεξιστικό, με τον Πετράτσι να σπεύδει να ζητήσει συγνώμη λέγοντας:

«Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιους με αυτό που είπα. Δεν είχα πρόθεση να υπονοήσω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα μόνο για άνδρες και ακατάλληλο για γυναίκες.

Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και στη Ρώμη είμαστε πολύ περήφανοι για τη γυναικεία ομάδα μας.

Ήμουν εξοργισμένος επειδή μας ακύρωσαν ένα κανονικότατο γκολ και απλά ήθελα να τονίσω ότι το ποδόσφαιρο είναι και ήταν πάντα άθλημα επαφής».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα