Μουρίνιο: Απέρριψε πρόταση της Λιόν λόγω Αγγλίας

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης ο Ζοζέ Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Λιόν γιατί θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Premier League. 

Η Λιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον Σιλβίνιο και «χτύπησε την πόρτα» του Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γαλλικό «RMC» ο πρόεδρος των «γκον» Ζαν Μισέλ Ολά έκανε πρόταση για την ανάληψή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στον «special one». Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο αρνήθηκε και ο λόγος είναι ότι θέλει να επιστρέψει στην Premier League.

Όπως είναι γνωστό ο Μουρίνιο διαμένει μόνιμα στην Αγγλία και διακαής του πόθος είναι να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Να θυμίσουμε ότι τελευταία ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οποία απολύθηκε το 2018 και από τότε παραμένει ανενεργός.

Όσον αφορά τους «Λιονέ» φαβορί μετά και την αρνητική απάντηση Μουρίνιο είναι ο Γάλλος τεχνικός Λοράν Μπλαν, ο οποίος επίσης είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από το 2016 με τελευταία του ομάδα την Παρί Σεν Ζερμέν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα