Χτύπησε ο Σιούλε στην Μπάγερν

Αγωνία στους "Βαυαρούς" με τον Νίκλας Σιούλε να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 12' της αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ.

Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Άουγκσμπουργκ, αλλά το χειρότερο για τους "Βαυαρούς" ήρθε στο 10' της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν: Το γκολ του Λεβαντόφσκι για το 1-1 (vid)

Σε εκείνο το σημείο ο κεντρικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Νίκλας Σιούλε σε μία εναέρια μονομαχία με τον Νάιντερλεχνερ βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Ο 24χρονος στόπερ φάνηκε από την πρώτη στιγμή να πονάει πολύ και αμέσως στον αγωνιστικό χώρο μπήκε το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν. Ο Σιούλε δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στο 12' πήρε τη θέση του Αλάμπα. Αποχώρησε, πάντως, από το γήπεδο κρατώντας το πρόσωπο του και υποβασταζόμενος μη μπορώντας να πατήσει καλά το πόδι του.

Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το πρόβλημα του Σιούλε, αλλά φάνηκε να είναι σοβαρό. Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τη Μπάγερν, αφού ο 24χρονος αμυντικός είναι ο βασικός στόπερ της ομάδας με έντεκα συμμετοχές μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Τις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως, από τις αντιδράσεις του παίκτη ο τραυματισμός του δείχνει να είναι σοβαρός. Να σημειώσουμε πως η Μπάγερν δέχτηκε γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα