Μπαρτσελόνα: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα αποσύρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την διεκδίκησή του Έρλινγκ Χάαλαντ αφού οι διοικούντες των «μπλαουγκράνα» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σάλτσμπουργκ για τον 19χρονο άσο. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Σάλτσμπουργκ και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Ευρώπης ωστόσο, τα ποσά που ζητάει η διοίκηση των Αυστριακών από κάποιες ομάδες θεωρούνται υπερβολικά για τον 19χρονο σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα το «ESPN» αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα που ενδιαφερόταν για τον νεαρό άσο αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του και αυτό γιατί η Σάλτσμπουργκ ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, ποσό που κρίνεται υπέρογκο από τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα». Αν η Αυστριακοί ρίξουν τις απαιτήσεις ενδεχομένως η Μπαρτσελόνα να το ξανασκεφτεί και να κάνει κρούση, προς ώρας όμως κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Πάντως αν ο Χάαλαντ συνεχίσει να σκοράρει σε αυτούς τους ρυθμούς (έχει πετύχει 26 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τα 7 να έχουν επιτευχθεί στο Champions League) το ποσό της ρήτρας του όχι μόνο δε θα πέσει αλλά ίσως αυξηθεί κι άλλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα