Εμενίκε: Δε «στέριωσε» ούτε στο Βέλγιο

Η Βέστερλο προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Εμάνουελ Εμενίκε που έμεινε στην ομάδα μόλις δυο μήνες.

Ούτε στο Βέλγιο κατάφερε να «στεριώσει» ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Βέστερλο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ιθυνόντων της βελγικής ομάδας.

Συγκεκριμένα μετά από 5 αγώνες και συνολικά 149 αγωνιστικά λεπτά ο 32χρονος δεν πέτυχε γκολ. Κατόπιν τούτου η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Εμενίκε την Πέμπτη (14/11).

Ο σύλλογος του Βελγίου στην ανακοίνωση για τη λύση του συμβολαίου με τον Νιγηριανό διεθνή αναφέρει:

«Αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να προσφέρει στο σύλλογο. Κατόπιν τούτου διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Εμμάνουελ που τον εμπιστεύτηκε».

Να πούμε ότι ο Εμενίκε είχε συμβόλαιο με την Βέστερλο για ένα χρόνο ωστόσο οι απογοητευτικές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου πολύ πιο γρήγορα.

Ο Νιγηριανός που ήταν ένα χρόνο ανενεργός, τώρα θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας η οποία αν και είναι αξιόλογη μετά τα περάσματα του από Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό, έχει πάρει την κατιούσα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα