Γκουαρντιόλα: Δίχως μεταγραφές η Μάντσεστερ Σίτι το χειμώνα

Το ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να κινηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποκάλυψε ο μάνατζερ της Πεπ Γκουαρντιόλα

Είδηση, μεταγραφικού περιεχομένου, έβγαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σημερινού αγώνα, της Μάντσεστερ Σίτι, με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» προανήγγειλε ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ομάδα του δεν θα κινηθεί για μεταγραφές παρότι εσχάτως το ιατρικό δελτίο της είναι γεμάτο (Λαπόρτ, Σανέ, Ζιντσένκο, εδώ και καιρό κι εσχάτως ο Αγκουέρο) ενώ η διαφορά της από την Λίβερπουλ άγγιξε διψήφια τιμή (-11).

Παρόλα αυτά, ο Ίβηρας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του δεν θα αποκτήσει κάποιον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν θέλω άλλους παίκτες τον Γενάρη», ανέφερε ο μάνατζερ των «πολιτών» και συνέχισε: «Θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Θα κάνουμε το καλύτερο που πιστεύουμε για την ομάδα για την επόμενη χρονιά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα