Ιμπραΐμοβιτς: Άφησε να εννοηθεί πως θα πάει στη Μίλαν

 Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε πως θα πάει σε έναν ιταλικό σύλλογο, που "πρέπει να επιστρέψει στις νίκες", αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός είναι η Μίλαν...

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του θα είναι η Μίλαν.

Ο Σουηδός άσος μίλησε στο «GQ Italia» και όπως τόνισε θα πάει σε ένα σύλλογο που πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και να ανανεώσει την ιστορία του ενώ ολοκλήρωσε σημειώνοντας πως: «Θα σας δω σύντομα στην Ιταλία».

Συγκεκριμένα τα λόγια του διεθνή επιθετικού ήταν:

«Θα πάω σε έναν σύλλογο όπου πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, πρέπει να ανανεώσει την ιστορία του και ψάχνει να πολεμήσει τους πάντες και τα πάντα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, που βρίσκω το απαραίτητο κίνητρο για να σας εκπλήξω ξανά.

Δεν έχει να κάνει απλά με την επιλογή ομάδας, καθώς υπάρχουν άλλοι παράγοντες που έχουν προτεραιότητα, συμπεριλαμβανομένου του ενδιαφέροντος της οικογένειάς μου. Θα σας δω σύντομα στην Ιταλία».

Να θυμίσουμε πως ο Σουηδός άσος έχει πρόταση στα χέρια του από τους «ροσονέρι» και όλα δείχνουν πως θα «επέλθει γάμος» με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα