Καμπιάσο: Αρνήθηκε πρόταση της Γουότφορντ

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ενημέρωσης ο Εστεμπάν Καμπιάσο είχε αρνηθεί πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ πριν αυτή προσλάβει τον Νάιτζελ Πίρσον.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται δημοσίευμα που θέλει να τον άλλοτε μέσο του Ολυμπιακού Εστεμπάν Καμπιάσο να απορρίπτει πρόταση της Γουότφορντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα το «Calciomercato» αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των διοικούντων της αγγλικής ομάδας και του Αργεντινού άσου. Ο Κάμπιασο που δεν έχει αναλάβει ποτέ ρόλο πρώτου προπονητή σε ομάδα, έμαθε για τον ενδιαφέρον της Γουότφορντ και εξεπλάγην. Τελικά απέρριψε την πρόταση χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοσίευμα ο λόγος.

Προφανώς, ίσως να θεώρησε μεγάλη ευθύνη το να αναλάβει μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Premier League.

Να θυμίσουμε πως τελικά, τις τύχες της αγγλικής ομάδας ανέλαβε ο Νάιτζελ Πίρσον που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Καμπιάσο όταν εκείνος βρισκόταν στη Λέστερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα