Νεϊμάρ: «Γιατί να θέλω να φύγω από την Παρί;»

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξέφρασε την πρόθεσή του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στις αναμετρήσεις των «πρωτευουσιάνων»

Μία απάντηση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον σύλλογο για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα έδωσε με δηλώσεις ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «πρωτευουσιάνων» όχι μόνο διέψευσε τις τάσεις φυγής του, αλλά, παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να δώσει τον καλύτερό εαυτό στον γαλλικό σύλλογο.

«Γιατί να θέλω να φύγω από την Παρί; Τώρα είμαι Παριζιάνος και δίνω το 100% του εαυτού μου. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να νικήσω με την Παρί. Ο σύλλογος συνεχίζει να εξελίσσεται και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι την εφετινή σεζόν και να κατακτήσουμε όσο το δυνατό περισσότερα τρόπαια», είπε σχετικά ο Βραζιλιάνος στο «France Football».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτήν την σεζόν μεγάλος στόχος είναι το Champions League. Η προτεραιότητά μου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν».

Όσον αφορά τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, υπογράμμισε: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει τον πραγματικό Νεϊμάρ. Μόνο η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι είμαι. Ποτέ δεν παίζω για να είμαι το νούμερο ένα στην ομάδα. Παίζω γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο. Από την Μπαρτσελόνα έφυγα γιατί ήθελα νέους στόχους. Δεν είχε να κάνει με το αν κέρδισα την Χρυσή Μπάλα ή αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Μέσι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα