Μπαρτσελόνα: Τελευταίος και... καταϊδρωμένος ο Βαλβέρδε στο poll της El Mundo! (pic)

Το δημοφιλές καταλανικό Μέσο διενήργησε poll για τον καλύτερο προπονητή της δεκαετίας στη Μπαρτσελόνα και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι στην τελευταία θέση.

Λίγο πριν από την αλλαγή της δεκαετίας η ηλεκτρονική έκδοση της El Mundo Deportivo διενήργησε poll για τους αναγνώστες της, στο οποίο τους ζήτησε να επιλέξουν μεταξύ άλλων και τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων δέκα ετών στη Μπαρτσελόνα.

Υποψήφιοι στο poll -το οποίο είναι ακόμα ενεργό- είναι οι Πεπ Γκουαρντιόλα, Λουίς Ενρίκε, Ερνέστο Βαλβέρδε και ο αείμνηστος Τίτο Βιλανόβα. Και μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς... κολακευτικά για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν των «μπλαουγκράνα».

Για του λόγου το αληθές, σε περισσότερες από 12.000 ψήφους ο Βαλβέρδε βρίσκεται στην τελευταία θέση του poll με ποσοστό μόλις 1%! Πρώτος μακράν του δεύτερου είναι ο νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι και δεύτερος στις προτιμήσεις των αναγνωστών του δημοφιλούς καταλανικού Μέσου είναι ο Λουίς Ενρίκε.

Δείτε τα αποτελέσματα του poll της El Mundo Deportivo:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα