Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το δεύτερο ημίχρονο»

Χαμογελαστός παρά την ήττα με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας από την Μάντσεστερ Σίτι ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε τον αγώνα αλλά κέρδισε το δεύτερο ημίχρονο...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας στο Ολντ Τράφορντ με σκορ 3-1 από την Σίτι και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό τους από τον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο ο προπονητής τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εμφανίστηκε χαμογελαστός στη συνέντευξη Τύπου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Στο Λιγκ Καπ δεν παίζεται... (highlights)

Μάλιστα ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να έχασε τον αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα, και μπορεί να πει κανείς ότι το κέρδισε με το ένα γκολ (ο Ράσφορντ μείωσε στο τελικό 3-1).

Αναλυτικά οι δήλωση του Σόλσκιερ ήταν η εξής:

«Είναι απογοητευτικό για την ομάδα μας ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο απειλητικοί γινόμασταν. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι... κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το ένα γκολ. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να προχωρήσουμε... Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι αντιδρούμε όταν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και το είχαμε κάνει πριν από καιρό και στο Παρίσι... ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα