Φερναντίνιο: «Οι συζητήσεις με τη Σίτι έχουν ξεκινήσει»

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο 35χρονος Βραζιλιάνος Φερναντίνιο

Με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν για έναν ακόμα χρόνο ο Φερναντίνιο.

Μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του προπονητή των «γαλάζιων», Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να κρατήσει τον παίκτη στους «γαλάζιους», ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε πως επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο.

Το συμβόλαιο του 35χρονου μέσου με τους πρωταθλητές Αγγλίας ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωσή του και θεωρείται θέμα χρόνου για να επέλθει συμφωνία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής υπάρχει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό του, με τον οποίο η συνεργασία του με την ομάδα μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα για άλλη μία σεζόν.

«Όταν ανανέωσα το 2018, μπήκε μια ρήτρα ότι εάν έφτανα έναν συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, το συμβόλαιο μου θα ανανεωνόταν αυτόματα. Οι συζητήσεις με την ομάδα έχουν ξεκινήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος παίκτης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Είπαμε για αυτό το θέμα τον περασμένο μήνα. Θα μπορώ, όμως, να σας το ανακοινώσω μόνο όταν συμβεί. Η ομάδα έχει ήδη δείξει την πρόθεσή της να μείνω εδώ και εγώ τη δική μου φυσικά».

Σημειώνεται ότι ο Φερναντίνιο μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως εκ τούτου έχει δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν υποστεί αρκετοί στόπερ των «γαλάζιων» την εφετινή περίοδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα