Η πρωτιά του Ποντένσε στην Premier League

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ο πιο κοντός παίκτης που αγωνίζεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League

Δεν πρόλαβε καλά – καλά ο Ντανιέλ Ποντένσε να πατήσει το πόδι του στην Αγγλία και ήδη κατέγραψε μία πρωτιά στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς, είναι ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ποντένσε: «Μπορώ να βελτιωθώ, το μέλλον θα είναι λαμπρό»

Ο διεθνής άσος έχει ύψος 1,60μ. και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ράιαν Φρέιζερ της Μπόρνμουθ με 1,63μ. και την τρίτη μοιράζονται ο Κριστιάν Ατσού της Νιουκάστλ και ο Άαρον Λένον της Μπέρνλι με 1,65μ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ναμπαλίς Μεντί της Λέστερ με ύψος 1,67μ. και οι Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ), Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι) με 1,68μ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ποντένσε έχει ήδη πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τους «λύκους», καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή το περασμένο Σάββατο στο «λευκό» 0-0 της Γουλβς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Ντεμπούτο του Ποντένσε στην Premier League (vid)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα