Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Manchester Evening News», ο Γάλλος μέσος έχει ήδη ανακοινώσει στους συμπαίκτες του στους «κόκκινους διαβόλους» πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο διεθνής άσος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φύγει από την αγγλική ομάδα και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα είτε στην Ρεάλ Μαδρίτης είτε στην Γιουβέντους που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Με την επιμονή, ωστόσο, του προπονητή της Μάντσεστερ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Πογκμπά παρέμεινε στην ομάδα και την εφετινή σεζόν.

Επί της ουσίας, βέβαια, ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να βοηθήσει στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε μόλις οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Μάλιστα, από την στιγμή που η Γιουνάιτεντ πρόσθεσε πλέον στο δυναμικό της και τον Πορτογάλο μέσο Μπρούνο Φερνάντες κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Πογκμπά μετράει πλέον τον χρόνο αντίστροφα για να ολοκληρωθεί η σεζόν και να βάλει τέλος στη δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού ανοίξει νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα