Άλμπα: «Ο Αμπιντάλ έκανε την κατάσταση χειρότερη»

Ο ακραίος μπακ της Μπαρτσελόνα,Τζόρντι Άλμπα,  σε δηλώσεις μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπιλμπάο στο Copa Del Rey, διευκρίνισε πως οι κινήσεις του Ερίκ Αμπιντάλ επιβαρύνουν το κλίμα εντός του ισπανικού συλλόγου.

Παραμένει σε αναστάτωση η Μπαρτσελόνα μετά την έντονη αντίδραση του Λιονέλ Μέσι σε όσα είπε ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ, σχετικά με την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Πολλοί παίκτες δεν ήταν ικανοποιημένοι ή δεν εργάστηκαν σκληρά», ήταν η φράση που πυροδότησε την αντίδραση του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος «επιτέθηκε» στον πρώην παίκτη και του Ολυμπιακού.

Κατά του Γάλλου παράγοντα τοποθετήθηκε και ο Τζόρντι Άλμπα, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην φάση των «8» του Copa Del Rey:

«Υπάρχει ήδη αρκετή κριτική προς την ομάδα, δεν χρειάζεται να κάνουμε την κατάσταση χειρότερη. Ο Αμπιντάλ ήταν ποδοσφαιριστής, ο κόσμος τον λατρεύει, και γι αυτό τον λόγο θα έπρεπε να ξέρει πως θα λειτουργούσαν στα αποδυτήρια οι δηλώσεις του και πως θα αισθάνονταν οι παίκτες».

Διαβάστε ακόμη

«Πόλεμος» Μέσι-Αμπιντάλ για τον Βαλβέρδε

Mέσι vs Αμπιντάλ: Πρώτο θέμα ο «εμφύλιος» της Μπαρτσελόνα στον ισπανικό Τύπο

Μπαρτσελόνα: Έκτακτη συνάντηση Μπαρτομέου - Αμπιντάλ λόγω Μέσι!

Χωρίς τέλος τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο χαμός με Μέσι - Αμπιντάλ και το κόλπο της Σίτι με Πεπ!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα