Μανωλάς: «Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας»

Ο Κώστας Μανώλας προέβη σε δηλώσεις λίγο μετά την τεράστια νίκη της Νάπολι μέσα στην έδρα της Ίντερ με 1-0 για το κύπελλο Ιταλίας, τονίζοντας πως μετά από την πικρή ήττα από την Λέτσε στο πρωτάθλημα, εκείνος και οι συμπαίκτες του αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Κώστας Μανωλάς πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 της Νάπολι επί της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο ιταλικό Κύπελλο, αλλά προειδοποίησε ότι «οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50» για τον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει του επαναληπτικού του «Σαν Πάολο» στις 5 Μαρτίου.

Οι Ναπολιτάνοι «πήραν» κεφάλι για την πρόκριση χάρη στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ (54') σε ένα παιχνίδι που ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη την διάρκειά του και αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 51’.

«Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή», δήλωσε αρχικά ο Μανωλάς στο «Rai Sport».

Ενώ συμπλήρωσε: «Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το Scudetto αυτήν τη στιγμή. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο "San Paolo" ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα