Μίλαν – Γιουβέντους 1-1: Ο Ρονάλντο «ξέρανε» στο 91’ τους «ροσονέρι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι στο 91’, γλίτωσε τη Γιουβέντους (1-1) από την ήττα στο «San Siro». Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας στις 4 Μαρτίου στο Τορίνο.

Η Μίλαν με το γκολ του Ρέμπιτς στο 61’ (έπειτα από ωραία σέντρα του Καστιγέχο από τα δεξιά, πλάσαρε εύστοχα ο Ρέμπιτς) κρατούσε τη νίκη στα χέρια της και κατ’ επέκταση το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος που ξελάσπωσε την Γιουβέντους και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 91’, έγραψε το 1-1 και άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς της 4ης Μαρτίου στο Τορίνο, με τη "Μεγάλη Κυρία" να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος έκανε το «ψαλιδάκι» και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καλάμπρια.

Κομβικό σημείο του παιχνιδιού το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ερνάντεζ στο 71’.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Καστιγέχο (80’ Σελεμέκερς), Κεσί, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (87’ Πακετά), Ρέμπιτς (74’ Λαξάλ), Ιμπραϊμοβιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο (70’ Ιγκουαϊν), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ (63’ Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί (73’ Ραμπιό), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα