Άρσεναλ: Τι δήλωσε ο Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά το τέλος του αγώνα της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ ξέσπασε πάνω στη Νιούκαστλ λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με σκορ 4-0 κάνοντας ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο που εκτός από τα τέσσερα γκολ δημιούργησαν και αρκετές ευκαιρίες.

Άρσεναλ - Νιούκαστλ 4-0: Η συνέντευξη Τύπου του Αρτέτα

Η τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» είχαν πανηγυρίσει νίκη για την Premier League ήταν την Πρωτοχρονιά εκείνο το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τρόπος που αντέδρασαν στο παιχνίδι με τις «καρακάξες» έδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη είχαν αυτή τη νίκη και τα τέσσερα γκολ.

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 4-0: Με «τεσσάρα» έρχεται στον Πειραιά η Άρσεναλ (highlights)

Πλέον οι «κανονιέρηδες» στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ματς της Πέμπτης που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Στην Άρσεναλ γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν θα καταφέρει η ομάδα να προλάβει το… τρένο του Champions League μέσω της Premier League και ο Μικέλ Αρτέτα μετά το τέλος του ματς με τη Νιούκαστλ είπε: «Ο στόχος μας τώρα είναι να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να κερδίσουμε την Πέμπτη τον Ολυμπιακό. Να βελτιωθούμε με βάση τη σημερινή απόδοση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα