Πωλείται ο Σάμαρης

Η Μπένφικα απέτυχε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθημα της Πορτογαλίας και θέτει αρκετούς παίκτες της προς πώληση, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ανδρέας Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης κατά πάσα πιθανότητα ολοκλήρωσε τη θητεία του στους «αετούς». Η Μπενφίκα μετά την απώλεια του φετινού τίτλου, θα προχωρήσει σε ολική αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού θεωρεί ότι ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε. Ως αποτέλεσμα αυτού, πολλοί τωρινοί της παίκτες θα αποχωρήσουν. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο 28χρονος διεθνής μέσος, αφού βρίσκεται στη λίστα των παικτών προς πώληση.

Έτσι, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των "Record" και "Α Bola", οι Ραούλ Χιμένες, Μπρούνο Βαρέλα, Σάλβιο, Πίζι, Γκριμάλδο, Σάμαρης και Σεφέροβιτς, θα πωληθούν. Ο Σβίλαρ θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, ενώ τα συμβόλαια των Πάουλο Λόπες, Ντόουγκλας κι Ελιζέου λήγουν και αφεθούν ελεύθεροι.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη Premeira Liga, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παράλληλα, είχε 1 συμμετοχή στο πορτογαλικό Κύπελλο, 3 στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ και ισάριθμες στο Champions League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα