Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Μπρέιθγουεϊτ!

Κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ φέρεται να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αντικαταστήσει το επιθετικό κενό που έχει προκύψει με τον σοβαρό τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ουσμάν Ντεμπελέ έχει προκαλέσει εύλογα επιθετικό πρόβλημα στη Μπαρτσελόνα, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται ήδη για την κάλυψή του με την καλύτερη δυνατή λύση τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Σοκ στην Μπαρτσελόνα, νοκ άουτ για έξι μήνες ο Ντεμπελέ!

Αυτή, όπως όλα δείχνουν, είναι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ της Λεγανές, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά Μέσα βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό των «μπλαουγκράνα».

Ο 28χρονος Δανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με ευχέρεια και ως εξτρέμ εφόσον του ζητηθεί, φέρεται να έχει ήδη δεχθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας διάρκειας 4,5 ετών από το καταλανικό κλαμπ και εκτός απροόπτου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

Ο Μπρέιθγουεϊτ έχει καταγράψει 19 συμμετοχές φέτος, έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 5 ασίστ. Πριν από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ο διεθνής Δανός είχε αγωνιστεί με επιτυχία σε Έσμπιεργκ, Τουλούζ, Μίντσλεσμπρο και Μπορντό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα