Η Μπράγκα θέλει να αγοράσει τον Βιάνα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πορτογαλία.

Δεν άκουσε και λίγα όταν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν αναμενόμενο το καλοκαίρι να παραχωρηθεί δανεικός. Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα έχει δοθεί στην Μπράγκα. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και τα δημοσιεύματα στη Πορτογαλία είναι εγκωμιαστικά για τον νεαρό στόπερ.

Η «O ‘Jogo» στο ρεπορτάζ της ανέφερε ότι Ολυμπιακός και Μπράγκα έχουν βάλει οψιόν αγοράς του νεαρού στόπερ, η οποία είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αγοράσει τον Βιάνα από την Κρουζέιρο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Βιάνα με τη φανέλα της Μπράγκα έχει παίξει σε 26 ματς έχοντας συνολικά 2.340 λεπτά και είναι ο αμυντικός με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην ομάδα του, ενώ έχει σκοράρει και τέσσερις φορές.

Θυμίζουμε πως από την Ιταλία υπήρχαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Λάτσιο είχε στο… στόχαστρο της τον Μπρούνο Βιάνα. Σύμφωνα, πάντως με τους Πορτογάλους στην Μπράγκα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Βραζιλιάνο στόπερ και φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να ενεργοποιήσουν την οψιόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα